Wie ben ik

Wie is Ellen?

Ik ben Ellen den Elzen (1985) en ik ben getrouwd met Patrick. Samen hebben wij twee zoons, Teun (2013) en Siep (2015).

profiel_foto_kroostopvang.jpg

Welke ervaring heb ik?

Na het behalen van mijn SPW niveau 4 diploma in 2005 ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik 11 jaar met veel plezier gewerkt.

Waarom gastouder?

Na de geboorte van onze tweede zoon heb ik er voor gekozen om de stap te gaan zetten en gastouder te gaan worden.

Onze twee kinderen zijn tot nu toe ook altijd bij een gastouder als opvang geweest. Het huiselijke, de kleinschaligheid en flexibiliteit zijn voor ons altijd een heel groot voordeel geweest. Er is ruim voldoende aandacht voor de kinderen en ze worden gestimuleerd om dingen zelf of met elkaar te gaan ontdekken. Mijn moeder is ook gastouder en in de jaren dat ik nog thuis woonde heb ik dit altijd als erg gezellig ervaren.

Ik ben flexibel, ruimdenkend, creatief, geduldig en ik zal samen met en voor de kinderen van iedere dag een feestje maken in een professionele, veilige en huiselijke omgeving.

Waar sta ik voor?

Belangrijk als gastouder vind ik dat een kind zich thuis voelt en daardoor zichzelf kan en mag zijn. Structuur in de dag krijgt aangeboden, gestimuleerd en uitgedaagd wordt in de ontwikkeling.

Een veilige plek om te spelen, zowel binnen als zeker buiten. Ik beschik over een ruime tuin en in de buurt zijn diverse speeltuintjes, het bos en het strand waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.